Volvo Aalsmeer 2019

Zaterdag 18 MEI

Op zaterdag 18 mei waren wij te gast met de vrachtwagenbaan op de open dag bij Volvo in Aalsmeer. We mochten iets uitslapen want we beginnen pas om 9.30 uur. Dit was de eerste demo waar we vanuit de nieuwe aanhanger werkte. En dat was toch een heerlijkheid. De aanhanger was achteruit voor de loods deur gezet dus het leeghalen van de aanhanger en het neerleggen van de baan was dus snel gedaan en konden we beginnen.

Ook al stonden we binnen, ook buiten was het goed toeven. Er was een zeer goed verzorgde catering dus onder het genot van een bakje koffie konden we heerlijk in het zonnetje praten over de hobby, of andere zaken.

Op de baan was veel activiteit. Bijna 30 leden hadden zich aangemeld voor de demo en dat was weer goed te zien. De wegen waren goed gevuld en er reden veel nieuwe wagens rond. Het logistieke centrum van Remko stond er keurig bij op zijn nieuwe platen. Volledig omheind dus een veilige plek om je spullen te stallen. Maar ook de afvalverwerking van Andre en Brian sprong in het oog. Andre is zo een geduchte concurrent van zijn werkgever.

Leo had zijn dragline meegenomen voor zijn eerste vuurproef. Het mag gezegd worden, een prachtig stukje handwerk. En jazeker het werkte uitstekend.

Aan het eind van de dag opruimen. Alles de aanhanger in. Wat ging dat snel. Uitladen in Wassenaar hoeft nu niet meer dus op naar huis.

Iedereen bedankt voor een gezellige dag en tot de volgende demo.

Perry Knijnenburg