2023-06-10 Rijden Noordwijkerhout en BBQ

Zaterdag 10 Juni 2023 te Noordwijkerhout rijden met vrachtwagens, shovels, graafmachines, en vorkheftruckwedstrijd afsluiting met BBQ.

Omdat het rijden buiten plaats zou vinden, was het nog maar de vraag of het weer wel mee zou werken. Die vraag sloeg zich om naar wordt het niet te warm buiten. Zelf kan ik zeggen dat het een lekker weertje was. Diegene, die het te warm vonden konden wat verkoeling onder de bomen zoeken.

Het bestuur was voor aanvang al aanwezig om het schoolplein aan te vegen en de baan neer te leggen. Naast de bestuursleden kregen wij nog onverwacht hulp van het zoontje van de voorzitter. Heel ijverig en op eigen houtje heeft hij heel goed meegeholpen.
Onze dank hiervoor.

De leden hebben het naar hun zin gehad. Lekker gereden, aan de vorkheftruckwedstrijd mee gedaan, met elkaar gekletst en van het weer en de drankjes genoten.

Als afsluiting was er de bbq.
Perry (K) had buiten het drinken alle etenswaren zoals bbq vlees, sauzen, stokbrook diverse salades ingekocht. Daarmee was er ook genoeg te drinken en te eten voor iedereen. Leon en Paul hadden zich ontfermd over de BBQ en het uitdelen van al het lekkere vlees zoals worstjes (gekruid en niet gekruid), hamburgers, sate en speklapjes.
Mijns inziens heeft iedereen lekker gegeten, gedronken en genoten van het samen zijn.
Het opruimen van de baan, tafels en stoelen ging vlot.

Bij deze wil ik iedereen, bestuur en aanwezige leden, bedanken die mee geholpen hebben om dit leuke evenement plaats te laten vinden.

Marcel van Kralingen