Modelbouwbeurs Goes 2019

De Modelbouwvereniging Wassenaar kan terugkijken op een uitermate geslaagd modelbouwweekend in Goes. Al jaren werd erover gesproken maar mede dankzij Ben was het dan dit jaar zover. Verspreid over 2 dagen zijn er een aantal van onze leden aanwezig geweest op deze beurs.

Zaterdag om 8 uur was het verzamelen bij de deelnemers ingang. En dit betekende vroeg op staan voor de meesten. Goes is vanuit Wassenaar toch al goed anderhalf uur rijden.

De wegafsluiting op de A4 was gelukkig niet van invloed. Parkeren op locatie was goed geregeld en indien nodig waren er uitrijkaarten beschikbaar.
De zondag was er afgesproken om 9.15 dus dat betekende uitslapen.
Behalve Joel, hij had er zin in en stond er al om 8.12 uur.

In goed overleg kon er beide dagen gereden worden op de vrachtwagenbaan van de BEMOC. Naast de baan van de BEMOC waren ook de MINItruckers en de Asfaltrockers van de partij. 3 vrachtwagenbanen waarbij die van de Asfaltrocker toch wel de grootste was. Er waren veel van onze vrachtwagenrijders aanwezig. Dus het was een gezellige boel bij de stand.

De varende tak van de afdeling kon zijn hart ophalen bij en in het wel heel erg grote bassin van vaargroep De Kempen. Er waren goede afspraken omtrent frequentie gebruik. Maar gelukkig ook hier vrijwel iedereen op de 2.4GHZ dus geen storingen. Alhoewel er even sprake was van een gezonken duikboot maar dit bleek een storm in een glas water.

Zeilen kon ook dankzij 3 ventilatoren aan de korte zijde van het bassin.
Hiervoor was 4 maal een half uur gereserveerd. Gedurende de dag kon je dus 2 uur zeilen. Helaas heeft 1 van onze leden wat averij opgelopen aan zijn zeil. Grote boten blijken voorrang te hebben omdat ze gewoonweg doordouwen.
Een winkelhaak in het zeil was het gevolg.

Omringd door andere verenigingen was het een gezellige en geslaagde beurs.
Hierbij dus ook een woord van dank naar de organisatie van de modelbouwbeurs in Goes. En natuurlijk naar Ben voor het regelen van de aanmelding.

Perry Knijnenburg