Hyva Bergschenhoek 2019

Zaterdag 28 September

40 Jaar HYVA

Op zeer korte termijn wist onze secretaris, Ruud Oosterveer, een mooie demo te regelen bij de HYVA in Bergschenhoek. Het bedrijf bestaat, hoe toevallig, dit jaar ook 40 jaar. En vierde dit met een open dag voor personeel, klanten en relaties. Mede door de flexibiliteit van de leden was de opkomst zeer hoog.

Een man of 25 van onze vereniging waren aanwezig op deze dag die voor ons om 9:00 uur begon met de opbouw. En al voordat we klaar waren met het uitleggen van de baan kwam er een uiterst aardige dame van de catering ons allemaal voorzien van een lekker bakje koffie.

Voor de officiële opening hadden wij al veel bekijks van de aanwezigen maar eenmaal na de opening was het een drukte van belang. Niet alleen op de baan waar volop beweging was, maar ook langs de baan. Het publiek smulde van al moois op de baan. Grondverzetmachines waren volop aan het werk en dat trok zeker de aandacht. De trilmachine van Herbert werkte uitstekend en nu was alle potgrond keurig gescheiden. Jammer dat het weer bij elkaar in 1 bak is gegooid. Volgende keer maar opnieuw dan. Maar ook al het ander op de baan was het bekijken waard. De afvalverwerking en het logistieke centrum maar zeker ook de fly-over.

Wederom een zeer geslaagde dag voor ons maar zeker ook voor de HYVA.
Hierbij een bedankje aan alle leden maar ook aan de HYVA voor deze geslaagde dag.

Perry Knijnenburg